Αντικείμενο Εξειδίκευσης

Η Εταιρία Mediline Isothermal Solutions (www.mediline.eu.com), είναι μία σύγχρονη και ταχύτατα αναπτυσσόμενη Ελληνική Εταιρία, η οποία εξειδικεύεται στην Έρευνα, Ανάπτυξη, Παραγωγή και Εμπορία Θερμοκρασιακά Ελεγχόμενων Συσκευασιών, διαφόρων διαστάσεων και εσωτερικού αξιοποιήσιμου όγκου, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής μεταφορά θερμοκρασιακά ευαίσθητων προϊόντων ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες και για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια της εκάστοτε μεταφοράς.

Το εύρος των προϊόντων της Εταιρίας, συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων, υψηλής απόδοσης επαγγελματικές παγοκύστες γέλης (Gel Ice Packs) σκληρού ή μαλακού τύπου, κατάλληλες για τη μεταφορά θερμοκρασιακά ευαίσθητων προϊόντων, καθώς και καινοτόμα ισοθερμικά κιβώτια που καλύπτουν διαφορετικές απαιτήσεις και συνθήκες μεταφοράς.

Η Ιστορία μας

Η Εταιρία Mediline Isothermal Solutions Α.Ε. ιδρύθηκε το 1994 από τον κύριο Δόντη Κωνσταντίνο, Μηχανικό Βιοιατρικής Τεχνολογίας, ξεκινώντας με την παραγωγή παγοκυστών μαλακού τύπου και συστήνοντας τις Θερμοκρασιακά Ελεγχόμενες Συσκευασίες το 2004.

Σήμερα, η έδρα της Εταιρίας βρίσκεται στο 55ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, θέση Τεμπέλι στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Οι εγκαταστάσεις του καλύπτουν περίπου 4.400 τ.μ. και το οικόπεδο είναι συνολικά 8.000 τ.μ.

Η Mediline απασχολεί 27 εργαζόμενους σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων όπως η Διοίκηση, οι Πωλήσεις, η Παραγωγή, το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης.

Το 2014 υπήρξε χρονιά καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη της Εταιρίας καθώς η Mediline Isothermal Solutions S.A. προχώρησε στην υλοποίηση της στρατηγικής επέκτασης της σε νέες αγορές, δημιουργώντας ένα νέο επιχειρηματικό κέντρο στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία.

Η Μονάδα Παραγωγής στην Τουρκία άρχισε να λειτουργεί μέσα στο 3ο τρίμηνο του 2015. Επιπλέον, η Εταιρία προχώρησε στην ίδρυση νέου επιχειρηματικού κέντρου στη Βοστώνη, ΗΠΑ, στο τρίτο τρίμηνο του 2015.

Όραμα και Αποστολή

Το Όραμα μας είναι ο Σχεδιασμός και η Ανάπτυξη καινοτόμων Θερμοκρασιακά Ελεγχόμενων Συσκευασιών με τις υψηλότερες Ποιοτικές προδιαγραφές, οι οποίες συμμορφώνονται στους Κανονισμούς και διεθνείς Οδηγίες, που διέπουν τις Ορθές Πρακτικές Διανομής Φαρμάκων (Good Distribution Practices Guidelines) (GDPs) για φαρμακευτικά προϊόντα, καλλυντικά, τρόφιμα και ποτά.

Αποστολή μας είναι να γνωστοποιήσουμε τη σημασία της υιοθέτησης και εφαρμογής των πρωτοκόλλων που ορίζονται από τα GDPs (Good Distribution Practices for Pharmaceutical Products), ώστε να συμβάλλουμε στη διατήρηση μιας αλυσίδας διανομής η οποία συμμορφώνεται στις προδιαγραφές που διέπουν την ασφαλή μεταφορά θερμοκρασιακά ευαίσθητων προιόντων.

Το 2014 υπήρξε χρονιά-Ορόσημο για την ανάπτυξη της Εταιρίας, αφού η Mediline Isothermal Solutions Α.Ε. προχώρησε στην υλοποίηση μιας επεκτατικής Στρατηγικής σε Νέες Αγορές, δημιουργώντας ένα νέο επιχειρηματικό κέντρο στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία. Η Μονάδα Παραγωγής της στη Τουρκία άρχισε να λειτουργεί από το τρίτο τρίμηνο του 2015.

Επίσης, η Εταιρία προχώρησε στην ίδρυση νέου επιχειρηματικού κέντρου στη Βοστώνη (ΗΠΑ) στο διάστημα του τρίτου τριμήνου του 2015 και από το 2016 προχωρά με αντίστοιχα βήματα και σε άλλες ξένες αγορές.

Οι Πελάτες μας

Εγκαταστάσεις